Grand TT d.o.o. Novi Sad


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA TURIZAM,TRGOVINU I USLUGE GRAND TT DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NOVI SAD
ADRESA
Železnička 23, 21000 NOVI SAD
Odgovorno lice
Petar Knežević
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Turistička agencija "GRAND TOURS" postoji i uspešno radi 15 godina. Tokom dosadašnjeg rada agencija se specijalizovala za grupna turistička putovanja.

Navedena putovanja organizujemo u zemlji i inostranstvu. Agencija je članica Yuta-udruženja, poseduje licencu Ministarstva Vlade Republike Srbije pod rednim brojem 137, imamo rešenje za obavljanje spoljno trgovinskog prometa i dozvolu Ministarstva Saobraćaja za obavljanje domaćeg i medjunarodnog saobraćaja.

U svom vlasništvu posedujemo sedam visokopodnih turističkih autobusa. Agencija radi tokom cele godine i pored navedenih putovanja organizujemo: letovanja, zimovanja, kongrese, individualne rezervacije u zemlji i inostranstvu, prodaju avio karata i najam sopstvenih autobusa.

Nalazimo se u Novom Sadu, Železnicka ulica 23A, radno vreme agencije radnim danom je od 8-20h, a subotom 8-13h. Posetite nas jer želimo da Vam predstavimo programe koji pružaju mogućnost da se upoznaju najinteresantnije regije i gradovi Evrope sa svim svojim kulturno-istorijskim znamenitostima.

Svaki od ponudjenih programa su nasi predlozi, koji na Vaš zahtev mogu biri iskorigovani (prošireni ili skraćeni). Želimo da naglasimo da svaki od ponudjenih predloga moze biti prilagodjen Vašim potrebama.

Ukoliko imate potrebu za nekim od programa koji nije ovde predstavljen, na Vas zahtev mi ćemo ih rado za Vas uraditi.Ukoliko prihvatite bilo koji program rado cemo ga strucno i profesionalno odradit.



Vesti