Meris d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA MERENJE, REGULACIJU, INŽENJERING I SERVIS MERIS DOO BEOGRAD
ADRESA
Narodnih heroja 42, 11080 Beograd
Odgovorno lice
Zoran Dželatović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
MERIS je generalni zastupnik isporučilac i serviser proizvoda i programa sledećih firmi EndressHauserFlygt ERHARDSCHNEIDER Armaturen LUTZ-JESCO i Cimbria Unigrain.MERIS pruža inženjering usluge iz oblasti merenja i automatizacije u procesima proizvodnje energije prerade pitkih i otpadnih voda i regulacije i automatskog vođenja drugih tehnoloških procesa.
CILJNA TRŽIŠTA
Proizvođači energije energane vodovodi i prerađivači otpadnih voda proizvođači papira farmaceutskih proizvoda mlekare uljare pivare inženejring firme rafinerije skladišta žitarica i prerađivači metala.
INŽENJERING
Automatizacija tehnoloških procesa bez obzira da li se radi o energetici petrohemiji rafinerijama hemiji farmaciji prehrambenoj industriji industriji papira cementarama tretmanu pitkih i otpadnih voda je polje u kome se sa sigurnošću možete osloniti na nas.
Inženjering tehnološke merne opreme je naša specijalnost. Puštanje opreme u rad kao i integracija sistema je sastavni deo naše ponude. U našoj firmi je akumulirano znanje sticano praksom kao i znanje naših principala.
SERVIS
Školovani i tehnički opremljeni serviseri su naš oslonac kako za montažu puštanje u rad tako i za intervencije u garantnom i vangarantnom roku. Kao posebnu pogodnost nudimo ugovore o godišnjem održavanju merne opreme.
PROIZVODNJA
- BIM - serija brojača impulsa

Vesti