Media Skills Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MEDIA SKILLS d.o.o.
ADRESA
Novopazarska 28, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Slađana Adamović Ilić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Finansije
Opis delatnosti
Svakodnevno pratimo izveštaje više od hiljadu medija u Srbiji. Bavimo se strateškim komunikacijama u medijima. Pomažemo kompanijama da bolje razumeju na koji način izveštavaju o njima i njihovim projektima. Kvalitetnom analizom ih savetujemo kako da se pozicioniraju u medijima da do kriznog PR-a nikada ne dođe i da realizacija projekta ne bude dovedena u pitanje.

Saradnja sa medijima je vrlo kompleksan odnos koji treba pažljivo i mudro graditi. Imamo dugogodišnje radno iskustvo u Informativnom programu televizija sa nacionalnom frekvencijom. Pomažemo kompanijama da mediji, javnost i donosioci odluka kako u privredi, tako i u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti, bolje razumeju njihovo poslovanje. Kreiramo medijsku strategiju tako da pokrivamo sva polja delovanja od PR, krizne komunikacije, video produkcije, oglašavanja u medijima.

Određujemo temeljnu medijsku strategiju, kreiramo sadržaje i plasiramo ih u etar.
Gradimo kvalitetan odnos sa medijima. Razumemo i iz sopstvenog iskustva znamo na koji način razmišljaju urednici i novinari i kako određuju koje će informacije biti emitovane u etru. To nam daje prednost u pravljenju dugoročne medijske strategije.

Vesti