Euro support group Jagodina


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
MILAN STAMENKOVIĆ PR IZGRADNJA I ODRŽAVANJE STAMBENIH I NESTAMBENIH OBJEKATA EURO SUPPORT GROUP JAGODINA
ADRESA
Aleksandra Stefanovića 10, 35000 Jagodina
Odgovorno lice
Milan Stamenković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Referenc lista
Opis delatnosti
Pouzdan oslonac visokog nivoa usluga kao i daljeg intezivnog rasta je kompanija koja u SR Nemačkoj uspešno posluje, sa istim programom i vlasnikom kao i Euro Support Group.

Posedujemo stručni kadar sa višegodišnjim iskustvom iz svih oblasti delatnosti kao i adekvatnu opremu, alate i mehanizaciju poslednje generacije. Nudimo Vam pouzdanu uslugu čišćenja, higijenskog održavanja, kao i specijalističkog čišćenja industrijskih objekata svih vrsta, kao i uslugu pranja i čišćenja tepiha i tapaciranog nameštaja. Vodimo računa o održavanju Vaših dvorišta, travnjaka i vrtova, živih ograda uz projektovanje i formiranje novih zasada.

Naš profesinalni tim će se u svakom trenutku odazvati vašem pozivu za sanaciju i reparaciju kanalizacionih sistema, šahtova, revizija i separatora uz uslugu čišćenja, odgušenja i ispiranja i video pregleda stanja kanalizacionih cevi. Pouzdan smo partner za tehničko održavanje, jer omogućavamo nesmetano funkcionisanje svih infrasrukturnih sistema i podsistema stambenih ili poslovnih jedinica. Ovakvu uslugu Vam u našem preduzeću omogućavaju profesionalno obučeni, stručni i sertifikovani električari, vodoinstalteri, keramičari, klima serviseri, moleri i farbari, građevinski limari, fasaderi, termotehničari, stolari i bravari.

Vršimo uslugu periodničnih preventivnih pregleda objekata sa aspekta zaštite od požara, kao i pregled i kontrolno merenje gromobranskih instalacija.
Kompanija Vam je na raspolaganju za sve građevinske radove, kompletne adaptacije, izrade projekata troškova i samog izvođenja kompletnih građevinskih radova sa ugradnjom mašinske, vodovodno kanalizacione i elektro instalacije

Naš projektni biro Vam nudi idejna projektna rešenja i sve vrste projekata građevinske dozvole, projekata za izvođenje, kao i kompletne projektne dokumentacije bilo da su u pitanju, stambene zgrade, kuće, vile, proizvodne hale ili magacinski prostor. Pored usluga projektovanja i izvođenja radova u mogućnosti smo da Vam ponudimo i usluge vršenja stručnog nadzora tokom izgradnje svih faza i vrsta radova vezanih za stambene, poslovne i industrijske objekte.

Posvećeni smo profesionalnom pristupu tokom izvođenja radova u skladu s pravilima struke i nastojimo da posao završimo u što kraćem roku i uz optimizaciju troškova.

Kvalitet našeg poslovanja baziran je na prepoznavanju potreba klijenata, aktivnoj komunikaciji, optimalnim rokovima, korektnim cenama i sveobuhvatnom brigom o klijentu. Stručni smo, efikasni i fleksibilni, što nas čini modernom kompanijom koja prepoznaje savremene postulate poslovanja i brige o klijentima.

Vesti