Mag Centar d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE MAG CENTAR DOO BEOGRAD
ADRESA
Partizanske avijacije 1, 11070 Beograd
Odgovorno lice
Sandra Bogdanović

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Opis delatnosti

Istorija firme MAG Centar d.o.o vezana je za MAG Grupu, kao jednu od prvih kompanija u oblasti privatnog preduzetništva osnovane još davne 1989 godine. MAG Grupa je veoma uspešno poslovala na području celokupne ex Jugoslavije, u oblasti građevinarstva, rudarstva i komunalne privrede (Faun, RAVO,HALLER, O&K, Bomag, Terex, Unitrig, Wirtgen, Krupp) i do 2000 godine je držala 90% ukupnog tržišta komunalne i građevinske opreme.
Firma MAG Centar d.o.o. izdvojila se 2009 godine, kao nastavak poslovne orjentacije MAG Grupe i veoma uspešno se bavi uvozom i prodajom mašina, opreme renomiranih svetskih proizvođača:
- RAVO
- SCARAB
- Cristanini
- Stummer
- Coseco
- Tennant
- IPC
- Strassmayr
- Massenza
- Ausa

MAG Centar poseduje servis, alate i specijalne alate za održavanje mašina, opreme i vozila kao i servisna vozila. Poseduje servisnu radionicu površine 300 m2 i prateću opremu u radionici: specijalne dizalice i kupatila za pranje rezervnih delova, kompresorsku jedinicu, radne stolove za testiranje elektro i hidrauličnih komponenti ..

Takođe poseduje magacinski prostor u kome su smešteni rezervni delovi vezani za garantni i vangarantni rok prema sugestivnoj listi proizvođača.
Ispred i iza zgrade, nalazi se parking prostor površine 2.000 m2 sa rampom i mehanizacijom za utovar i istovar.

Vesti