Clover Serbia Petrovaradin


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Clover Serbia d.o.o. Petrovaradin
ADRESA
Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin
Odgovorno lice
Snežana Vuković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Clover Serbia (prethodno TRS Europe) osnovan je u Srbiji 2005.godine sa ciljem da doprinese održivoj proizvodnji i upotrebi potrošnog materijala za štampanje. Clover Serbia proizvodi visokokvalitetne toner kertridže za laserske štampače i pritom štiti životnu sredinu koristeći već postojeće resurse. Sa svega 25 zaposlenih koje je imala na početku, kompanija se kontinuirano razvijala tako da je danas najveća fabrika za reproizvodnju alternativnih toner kertridža u Evropi i jedna od pet najvećih u svetu. Najintenzivniji rast kompanije započeo je 2012. godine, nakon akvizicije od strane Clover Technologies grupe u avgustu 2011.
Sa sedištem u Petrovaradinu (Novi Sad), Clover Serbia ima preko 650 zaposlenih koji zajednički rade na stvaranju najsveobuhvatnijeg portfolija proizvoda na tržištu, sa preko 1.400 različitih modela toner kertridža, pokrivajući sve ključne modele originalnih proizvođača štampača. Fabrika za proizvodnju i distribuciju u Srbiji prostire se na preko 16.000 m2, gde naši inženjeri, odeljenje za istraživanje I razvoj, timovi web programera i dizajnera, čiji je rad u potpunosti integrisan u Clover grupu, kontinuirano rade na tome da uvek budemo ispred konkurencije kada je u pitanju lansiranje novih i posebno dizajniranih proizvoda, efektivno i efikasno.
Pored inovacija, naši proizvodi su uvek na prvom mestu: prioritet kompanije Clover Serbia je da odgovorimo na potrebe naših kupaca i tržišta. Naša ponuda proizvoda uključuje monohromatske tonere, tonere u boji, tonere sa povećanim kapacitetom štampe I OPC valjke, sa proizvodnjim kapacitetom od 2 miliona kertridža godišnje. Posvećeni timovi za brigu o kupcima, podršku proizvodima i marketing nastoje da ispune sve zahteve kupaca, pružajući prvoklasnu uslugu na svim glavnim evropskim jezicima. Clover Serbia je naročito prisutan na tržištima Istočne i Centralne Evrope, a novi fokus je i na razvijanju tržišta Srednjeg istoka i Afrike. Najveći deo svog uspeha kompanija može pripisati snažnom prisustvu lokalne prodaje i podrške na svakom tržištu. Clover Serbia je takođe strateški pozicionirao svoje distributivne tačke na tržištima koje pokriva.

Vesti