Wineco Beograd Podrum Radenković Trnavci Župa


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DRUŠTVO ZA TRGOVINU I USLUGE WINECO DOO BEOGRAD Podrum Radenković Trnavci Župa
ADRESA
Zadarska 7, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Milena Kostić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Događaji
Finansije
Ličnosti
Opis delatnosti
U skladu s najvišom vinarskom etikom, WinEco-Podrum Radenković nastoji da pomiri tradicionalan pristup i moderna dostignuća, i u tom idealnom spoju dobije savršen proizvod.

Uz postojeće proizvodne resurse, najsavremenijom tehnologijom i višedecenijskim iskustvom, ulažući napore, znanje, brigu i strast, WinEco-Podrum Radenković nastoji i uspeva da dobije ekološki proizvod koji odgovara najstrožim evropskim standardima u oblasti enologije.

WinEco-Podrum Radenković trenutno poseduje:

Vinograde u Župi površine 2 hektara

Podrum u selu Trnavci, projektovan i opremljen po najsavremenijim tehnološkim standardima s prohromskim sudovima ukupnog kapaciteta 500.000 litara. Svake godine, posebno za nas se prave 260 novih hrastovih barik buradi, od kopaoničkog hrasta, zapremine 225 litara, za odležavanje crvenog vina

Na Bisernom ostrvu kod Bečeja vinograd površine 30 hektara, podignut uz poštovanje ekoloških standarda. U njemu su zasađene bele sorte Rajnski Rizling (klon 239), Beli Sovinjon i Šardone. Sortiment je izabran uz sugestije stručnjaka svetskog glasa prof. dr Lazara Avramova, po čijem je projektu vinograd podignut

Vinogradarsko zemljište u smederevskom vinogorju površine oko 160 hektara. Ratarenje na ovim površinama usmereno je ka proizvodnji hrane za stoku.

Ratarsku zemlju u Adi (Bačka) površine 150 hektara

Izuzetna vina : Ružica, Biserni Rizling, Biserbi Sauvignon, Carigrad

Vesti