NavMenu

Tržni centar "TQ City" u Inđiji otvara vrata potrošačima na jesen 2009. godine

Izvor: eKapija Sreda, 22.04.2009. 16:00
Komentari
Podeli

Jelena JevremovićJelena Jevremović

Savremeni tržni centar u Inđiji, "TQ City", otvoriće vrata potrošačima na jesen 2009.godine, tako da se fokus sa graditeljstva prenosi na zakupljivanje ovog poslovnog prostora. Zato "Colliers International" Srbija, kao ekskluzivni agent za izdavanje, ovih dana intenzivno radi na finalizaciji pregovora sa preostalim zakupcima.

Tržni centar "TQ City", koji pripada istoimenom stambenom i poslovnom kompleksu, obuhvata bruto površinu za izdavanje od 8.100 m2. Nalazi se u pešačkoj zoni, u samom centru grada. Izvanredna lokacija, luksuzan enterijer, modni brendovi i eksluzivni kafići učiniće da TQ City postane centar svih dešavanja grada Inđije, koji je postao sinonim poslovne ekspanzije ne samo Srbije, već i regiona. Pored raznovrsne trgovine, ovaj tržni centar će posetiocima ponuditi i dobru zabavu, a u toku su pregovori sa još nekoliko velikih modnih brendova, poznatim salonom nameštaja i prodavnicama tehnike, gde se očekuje da će do finalizacije doći u naredna dva meseca.

Jelena JevremovićJelena Jevremović

Jelena Jevremović, menadžer odeljenja za konsalting u maloprodaji u kompaniji "Colliers International" tim povodom kaže: "Izdavanje tržnog centra u Inđiji ide očekivanim tokom. Ugovore su potpisali veći domaći i strani brendovi, a očekujemo da će ostali zakupci biti definisani zaključno sa junom mesecom ove godine. Otvaranje centra je i dalje u skladu sa planiranom dinamikom izgradnje i izdavanja, i očekuje se u septembru ove godine. "

Jovica Jakovac, generalni direktor "Colliers International" je izjavio ovim povodom : "Izuzetno smo zadovoljni što zastupamo projekat van Beograda koji se po kvalitetu zakupaca neće razlikovati od projekata u Beogradu. Ostvarili smo odličnu saradnju sa investitorom i sigurni smo da će ovo biti treći najjači šoping centar u Srbiji - posle Delta City-a i Ušća".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.