NavMenu

Otvaranje Shoppi Retail Park u Smederevu 12. oktobra

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.09.2017. 15:43
Komentari
Podeli
(Foto: sirtravelalot/shutterstock.com)
Shoppi Retail Park u Smederevu biće otvoren 12. oktobra, saopštili su organizatori.

Pored zabavnog programa i sniženih cena, na dan otvaranja posetioce će obradovati i nastupi popularnih domaćih muzičara.

Shoppi Retail Park Smederevo zauzima površinu veću od 9.200 kvadratnih metara, dok se vrednost investicije procenjuje na više od 8,5 mil EUR. U ponudi će biti veliki izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i H&M, New Yorker, Deichmann, LC Waikiki, Sport Vision, kao i mnogi drugi.

Ovo je još jedna važna investicija u portfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centera, Ušće kule, Shoppi Retail Parka u Subotici, Shoppi Retail Parka u Borči, Immo Outlet Centra, Navigator Business Centra i mnogih drugih retail i poslovnih objekata.

Poslovi lizing menadžmenta i upravljanja objektom povereni su kompaniji Confluence Property Management.

Prvi Shoppi Retail Park otvoren je u Subotici u martu 2016. godine, nakon čega je usledilo i svečano otvaranje Shoppi Retail Parka u Borči u oktobru iste godine. Za to vreme Shoppi se među potrošačima pozicionirao kao omiljeno mesto porodične kupovine, zahvaljujući svojoj odličnoj ponudi brendova po povoljnim cenama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.