NavMenu

U Lazarevcu otvoren četvrti Stop Shop ritejl park u Srbiji - U toku 2018. objekti i u Požarevcu i Vršcu

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.09.2017. 15:45
Komentari
Podeli
StopShop LazarevacStopShop Lazarevac
Četvrti Stop Shop ritejl park u Srbiji otvoren je danas (14. septembra 2017. godine) u Lazarevcu. Kako je rečeno prilikom otvaranja, ma oko 10.100 kvadrata prodajnog prostora novog objekta austrijske kompanije Immofinanz, svoje mesto našla su 23 domaća i inostrana brenda, čime su kapaciteti tog objekta u potpunosti popunjeni.

- Danas je veliki dan za našu kompaniju, jer se Lazarevac savršeno uklapa u priču našeg razvoja u Srbiji i veoma smo ponosni na činjenicu da otvaramo ritejl park potpuno popunjenih kapaciteta - izjavio je prilikom otvaranja ovog objekta Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju.

Svoje objekte u lazarevačkom ritejl parku, između ostalih, otvorili su N-sport, Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, DM Drogerie, Lilly Drogerie, Roda supermarket, Legend, Top Shop... LPP grupacija otvorila je dve radnje, sa brendovima Reserved i Sinsai, koji je prvi put predstavljen na tržištu Srbije.

Osim prodajnog prostora, novootvoreni objekat ima 220 parking mesta, a prema rečima gradonačelnika Beograda Siniše Malog, ova investicija vredna je više od 10 mil EUR. U novom ritejl parku radiće 300 ljudi.

- Samo četiri meseca nakon što smo postavili kamen temeljac za Stop Shop ritejl park u Lazarevcu, ta investicija je i realizovana - kazao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali na otvaranju.

Stop Shop u Lazarevcu nalazi se na zapadnom ulasku u grad, u blizini raskrsnice koja povezuje ovu opštinu sa okolinom i Beogradom.

Bojan Sinđelić, predsednik opštine Lazarevac, Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda na otvaranju StopShopaBojan Sinđelić, predsednik opštine Lazarevac, Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ za Srbiju i Siniša Mali, gradonačelnik Beograda na otvaranju StopShopa
Lazarevac je nakon Čačka, Niša i Valjeva, četvrta lokacija u Srbiji na kojoj je Immofinanz otvorio svoj objekat, a u narednom periodu planiraju dalje širenje trgovinskog lanca širom zemlje.

- U toku ove i naredne godine završićemo objekte u Požarevcu i Vršcu, čije otvaranje je planirano za 2018, a sledeće godine počećemo i izgradnju objekta u Sremskoj Mitrovici, koji će biti otvoren 2019. godine - kaže za eKapiju Joška Piteša i dodaje da će u toku naredne godine kompanija tražiti i nove lokacije za svoje objekte.

Kako je ranije najavljeno, Stop Shop u Požarevcu će obuhvatati površinu za izdavanje od gotovo 7.000 kvadratnih metara i imaće 230 parking mesta, dok će se ritejl park u Vršcu prostirati na oko 8.200 m2 sa 330 parking mesta.

Katarina Stevanović
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.