NavMenu

Uspešna poslovna godina za Konstruktor grupu - Predata 3 objekta, počela izgradnja još 3 nova

Izvor: Promo Utorak, 05.09.2017. 13:06
Komentari
Podeli
Izgradnja objekta Zelena AvenijaIzgradnja objekta Zelena Avenija
Projekat za projektom, zadovoljni investitori, dobra saradnja sa podizvođačima i dobavljačima, uvek pošten odnos sa državom i lokalnim zajednicama – sve to karakteriše kompaniju Konstruktor. Kao direktna posledice toga sledi ostvarivanje ciljeva zacrtanih poslovnim planom već u prvoj polovini godine. I zato se poslovna 2017. godina za kompaniju Konstruktor već sada može proglasiti veoma uspešnom.

Posebna aktivnost kompanije se očekuje tokom septembra 2017. godine. Naime, samo tokom ovog meseca se očekuje da Konstruktur preda tri završena objekta investitorima i da istovremeno svoje kapacitete preusmeri na tri nova građevinska projekta. Kao što je poznato, Konstruktor je u rekodnom kratkom roku izveo moderan Stop.Shop ritejl park u Lazarevcu čije je svečano otvaranje najavljeno za 14. septembar. Investitor je renomirana Immofinance Grupa iz Austrije.

Stop.ShopStop.Shop
Polovinom septembra 2017. godine Konstruktor će predati modernu poslovnu zgradu u Staroj Pazovi, koja je urađena po najsavremenijim tehničkim standardima, za najveći evropski lanac maloprodaje Lidl. U Šimanovcima, kompanija Erg, koja zastupa Vox brend, se useljava u svoj poslovni kompleks do kraja septembra, što je takođe objekat koji je projektovao i izgradio Konstruktor.

Paralelno sa procesom završetka modernih objekata, Konstruktor započinje nove projekte izgradnje. Tako se mašine Konstruktora već narednih dana mogu videti na 3 nove lokacije. U Vršcu će biti izgrađen novi ritejl park Stop.Shop, četvrti po radu za istog investitora. U Dobanovcima je već započela gradnja modernog logističkog centra za poznatog domaćeg provajdera logističkih usluga kompaniju Proteam. U Zemunu će započeti izgradnja 4 i 5 faze stambenog komleksa Zelena Avenija.

Zasigurno se može reći da je Konstruktor prešao u fazu bržeg rasta, sa veoma raznovrsnim portfolijom inženjeringa i izvođenja različitih vrsta i složenosti objekata. Jasno je da primena Konstruktor građevinskog modela daje izuzetne rezultate u praksi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.