NavMenu

Delta počela izgradnju šoping mola u Banjaluci vrednog 70 mil EUR - Otvaranje na jesen 2018. (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.06.2017. 14:05
Komentari
Podeli
Budući izgled tržnog centra u BanjaluciBudući izgled tržnog centra u Banjaluci
Kompanija Delta Real Estate počela je danas izgradnju šoping mola Delta Planet u Banjaluci. Kamen temeljac postavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, a ovaj centar veličine 62.500 m2 biće najveći u BiH. Otvaranje mola, u koji će biti uloženo 70 mil EUR, planirano je na jesen 2018.

- Kompanija Delta Real Estate najavila je širenje poslovanja na region i zemlje EU. Zadovoljstvo nam je što to potvrđujemo otvaranjem gradilišta u Banjaluci. Želim da se zahvalim nadležnim institucijama na saradnji, jer smo za dva i po meseca uspeli da dobijemo sve neophodne dozvole za otvaranje gradilišta - izjavio je Dejan Jeremić, viši potpredsednik za operativne poslove Delta Holdinga.

Novi tržni centar dovešće poznate svetske brendove u Banjaluku, a osim prodavnica u centru će se naći i bioskop na 1.500 m2 sa 5 bioskopskih sala i najmodernijom tehnologijom. Tržni centar imaće 1.000 parking mesta, supermarket i deo sa restoranima.

Na gradilištu Delta Planeta radiće više od 500 ljudi, a po otvaranju šoping mola biće zaposleno 2.500 radnika.

Delta Real Estate, podsećaju u ovoj kompaniji, posluje u okviru Delta Holdinga i do sada je izgradila šoping mol Delta City u Beogradu i Podgorici, Delta Park u Kragujevcu, naselje Belvil na Novom Beogradu. Kompanija strateški svoje poslovanje širi na region i zemlje EU, a u septembru ove godine otvara hotel InterContinetal u Ljubljani.



Fotogalerija
Početak izgradnje TC Delta Planet u Banjaluci
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.