NavMenu

Home Interpoint počeo izgradnju kompleksa "36" u Zrenjaninu - Završetak radova krajem 2018. (FOTO)

Izvor: eKapija Nedelja, 18.06.2017. 23:14
Komentari
Podeli
Novosadska kompanija Home Interpoint, čiji se osnivači bave investicijama u građevinarstvu još od 1999. godine, u zrenjaninskoj Ulici Tihomira Ostojića 36 gradi stambeno-poslovni kompleks "36". Ovaj objekatimaće 88 visokokvalitetnih stanova i dva poslovna prostora u dve lamele.

Kompleks se gradi na parceli površine 1.180m2, a neto površina objekta biće 4.812 kvadrata. Dva lokala zauzimaju 750 kvadratnih metara, dok je za stanove predviđeno 3.548m2. Spratnost budućeg objekta je P+4+PS sa stanovima različitih struktura - od garsonjera površine 27,7m2, pa do petosobnih stanova od 105 kvadrata.

Parking, na ukupno 102 parking mesta, biće besplatan.

Kako za portal eKapija kažu u ovoj kompaniji "reč je o najpovoljnijoj ceni stanova u Zrenjaninu koja iznosi 750 EUR za metar kvadratni sa PDV-om, za manje stanove, i 700 EUR za veće stanove".

- Uvek postoji i mogućnost dogovora sa investitorom, kao i mogućnost kupovine na kredit. To svakako jesu razlozi za svakog budućeg kupca da se opredeli za kupovinu stana u našem objektu. Podrazumeva se da kupci koji ispunjavaju zakonski uslov imaju pravo na povrat PDV-a - ističu u Home Interpoint-u.

Dodaju i da se "objekat nalazi u najlepšem delu Bagljaša. Obezbeđeno je parkiranje za svaki stan. Zeleno okruženje sa parkom, igralištem za decu, školama i pijacom u blizini daju jedinstvene uslove u Zrenjaninu za udoban, lep i miran život".

Objekat je trenutno u fazi podizanja betonske skeletne konstrukcije koja će biti završena do 1. oktobra ove godine, a završetak radova predviđen je za kraj 2018. godine.

Fotogalerija
Stambeno-poslovni kompleks 36 u Zrenjaninu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.