NavMenu

Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije "Knjaz Miloš" - Biografija

Izvor: eKapija Utorak, 28.04.2015. 09:47
Komentari
Podeli

Miloš StojisavljevićMiloš Stojisavljević
Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije "Knjaz Miloš", ima preko 17 godina radnog iskustva na izvršnim pozicijama u poslovanju sa robom široke potrošnje, kao i u radu u multinacionalnim kompanijama.

Predvodio je transformaciju porodičnog biznisa u korporativno strukturiranu kompaniju. Osnivač je i viši savetnik kompanije "G2M Efficiency", gde je fokusiran na optimizaciju prodaje i distribucije, kao i na unapređenje sveukupnog korporativnog upravljanja za kompanije "Nectar" (Srbija) i "Fructal" (Slovenija i Makedonija).

Stojisavljević je prethodno radio kao direktor prodaje za Zapadni Balkan u kompaniji "PepsiCo International" i direktor prodaje u kompaniji "Marbo Product".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.