NavMenu

PAMTIĆU U 2013: Nataša Pavlović Bujas

Izvor: eKapija Ponedeljak, 20.01.2014. 19:50
Komentari
Podeli

Nataša Pavlović BujasNataša Pavlović Bujas

Nataša Pavlović Bujas je generalna direktorka agencije za strateško planiranje i komuniciranje "Blumen group". Pored toga, obavlja i funkciju predsednice kulturnog fonda ZRAK, kao i predsednice Podrgrupacija agencija za odnose s javnošću u okviru Privredne komore Srbije (GATK).

Član je Upravnog odbora Društva Srbije za odnose s javnošću, Srpske asocijacije menadžera (SAM), Udruženja poslovnih žena Srbije, Udruženja E-razvoj, Udruženja ekonomskih propagandista Srbije i drugih profesionalnih asocijacija.

Pitali smo Natašu Pavlović Bujas šta je po njenom mišljenju obeležilo 2013. godinu?

DOGAĐAJ GODINE

- Istorijska odluka: Srbija počinje pregovore sa Evropskom unijom 21. januara 2014. U ovom trenutku građanima Srbije manje je važno kada ćemo postati članica EU, koliko je hitno i ultimativno da se nastavi proces uvođenja reda u sve strukture društva.

PROMAŠAJ GODINE

- Konkurencija je ozbiljna, promašaja je toliko da je nemoguće izdvojiti jedan.

LIČNOST GODINE

- Nataša Kovačević – ova mlada devojka je paradigma srpskog naroda, njegovog ogromnog entuzijazma i snage da se izbori sa nemogućim! Kako i sama Nataša reče: "PRAVA SUPER ŽENA NE ODUSTAJE!"

NAJBOLJI POTEZ DRŽAVE

Rekonstrukcija Vlade – svest da treba menjati ono što se nije pokazalo dobrim.

NAJLOŠIJI POTEZ DRŽAVE

Rekonstrukcija Vlade – ništa ne treba menjati po svaku cenu, a pogotovo ne nagore.

ŠTA OČEKUJETE U 2014. GODINI?

Ukoliko se nastavi trend promovisanja neznanja, nekompetencije i nezainteresovanosti, očekujem dalju devalvaciju svih vrednosti. Ipak, nadam se da ćemo se pokrenuti nabolje i verujem u ozbiljan potencijal kojeg imamo – mlade ljude neopterećene nasleđem prošlosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.