NavMenu

Mobilne tehnologije u službi marketinga - "Infobip" najavio nove investicije i zapošljavanja u Srbiji

Izvor: eKapija Ponedeljak, 15.04.2013. 19:54
Komentari
Podeli

Jedan od svetskih lidera u mobilnim cloud rešenjima - "Infobip", saopštio je da širi poslovanje na teritoriji Srbije. Javno predstavljanje njihovih rešenja biće održano 18. aprila u toku "Retail IT Summit"-a u Beogradu.

Sa rastom zaposlenih od oko 100% godišnje i intenzivnim proširenjem poslovanja i portfolija rešenja, "Infobip" će od sada svoje usluge direktno nuditi i na tržištu Srbije.

- Predstavništvo u Beogradu ima pedesetak mladih stručnjaka i planiramo još intenzivnije zapošljavanje. Novitet je da ćemo prisustvo u Srbiji dodatno iskoristiti da direkno ponudimo naša inovativna rešenja zasnovana na mobilnom cloud-u. Pre svega mislim na SMS notifikacije i tehnologije u službi marketinga, plaćanja direktno putem mobilnog telefona i "push notifications" - rekao je Vladan Pajević, direktor Infobip Srbija".

Tokom "Retail IT Summit"-a u Beogradu, "Infobip" će objasniti na koji način SMS, mobilne aplikacije i "push notifikacije" mogu povećati prihod u vreme krize i kako se mobilne tehnologije poput SMS-a mogu integrisati u "m-commerc" rešenja.

- Mobilne tehnologije sigurno predstavljaju novu mogućnost i najefikasniji kanal modernog marketinga. Svedoci smo eksplozivnog rasta broja pametnih telefona i taj trend će se još više ubrzati. Osim pametnih telefona, još jedan način da brendovi stupe u direktnu i neometanu komunikaciju sa svojim kupcima stvorili su tablet uređaji. Činjenica stoji – mobilni telefon je postao novi najbolji prijatelj svakog čoveka. Ako kompanija želi da postane konkurentna, prednosti koje omugućava mobilna tehnologija u poslovanju ne mogu se ignorisati - kaže Maja Perović, mandžer za odose sa javnošću kompanije "Infobip".

- Naša rešenja, posebno SMS i "push notifikacije" će pomoći maloprodajnim objektima da na najnoviji i najefikasniji način iskoriste moći mobilnih telefona i informišu kupce o raznim novitetima. Zamislite situaciju u kojoj možete ljudima koji priđu vašoj radnji ili tržnom centru automatski proslediti pomotivnu poruku, poziv na rasprodaju ili promotivni kod koji im omogućava popust ukoliko odmah posete radnju.

"Retail IT Summit će biti održan u hotelu "Prestige" u Beogradu. Kompanija "Infobip" osnovana je 2006. u Istri.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.