NavMenu

"Blumen group" dobitnik dve prestižne svetske nagrade za odnose sa javnošću

Izvor: eKapija Sreda, 28.11.2012. 13:40
Komentari
Podeli

Beogradska agencija "Blumen group" dobitnik je najrelevantnije svetske nagrade iz oblasti odnosa sa javnošću - Zlatne nagrade međunarodnog udruženja za odnose sa javnošću "IPRA Golden World Awards for Excellence 2012", saopštila je "Blumen group".

U veoma oštroj konkurenciji najboljih projekata iz celog sveta projekat iz Srbije je odneo pobedu u kategoriji "Javni sektor". Agencija "Blumen group" ovo prestižno priznanje dobila je za kampanju popisa stanovništva koju je u toku prošle godine na teritoriji Srbije sproveo Republički zavod za statistiku: "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!".

Tim povodom juče su (27. novembar 2012. godine) Republički zavod za statistiku i agencija "Blumen group" u svečanoj sali Skupštine grada organizovali su prijem kojem su prisustvovali poslovni partneri, predstavnici republičkih i gradskih institucija, prestavnici medija i javne ličnosti.

Osim ove nagrad,e "Blumen group" je ovogodišnji dobitnik i najvećeg IPRA priznanja "IPRA Golden World Awards for Excellence Grand Prize 2012" čime je potvrđeno da je projekat iz Srbije bio najbolji od naboljih projekata u svih 37 kategorija.

Početkom novembra u Istanbulu je održana gala ceremonija dodele nagrade "IPRA Golden World Awards 2012" na kojoj su dobitnicima ovogodišnjih nagrada za najbolje marketinške i javne kampanje uručena ova prestižna priznanja. Među najboljima iz celog sveta našla se i srpska agencija "Blumen group", navedeno je u saopštenju.

Prema navodima iz saopštenja, dvadeset drugi put Međunarodno udruženje za odnose sa javnošću IPRA nagradilo je ovim velikim priznanjem one koji se nalaze u samom svetskom vrhu kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Žiri koji čine najveći svetski stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću je polovinom jula ove godine doneo odluku koje će se kompanije i pojedinci u svetskim razmerama ove godine nazvati najboljima.

Ispred agencije "Blumen group" priznanje je u Istanbulu primila Nataša Pavlović Bujas direktorka agencije.

- Imponuje činjenica da je više od 40 iskusnih profesionalaca iz različitih kulturnih i profesionalnih miljea prepoznalo naš kvalitet i nagradilo baš nas . Timski rad je ključan u svim oblastima poslovanja, pa i u komunikacijama. Najbolji rezultati postižu se kada klijent i agencija čine jedinstven tim posvećen istom cilju. Ova nagrada upravo to i pokazuje. Ona je rezultat dubokog razumevanja i zajedničkog rada našeg tima i tima Republičkog zavoda za statistiku – kaže Nataša Pavlović Bujas.

IPRA (International Public Relations Association), međunarodna asocijacija profesionalaca u oblasti odnosa sa javnošću osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu a čine je stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću iz preko 80 zemalja sveta.

Od 1990. godine kada je konstituisana manifestacija GWA –Golden World Awards, IPRA svake godine dodeljuje nagrade za najuspešnije projekte u međunarodnim okvirima. Žiri koji odlučuje o pobednicima čini više od 40 iskusnih profesionalaca /seniora/ iz celog sveta.

Za istu kampanju "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!" agencija "Blumen group" je nagrađena i priznanjem od strane "Udruženja za tržišne komunikacije Srbije –UEPS".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.