NavMenu

Tim bilding i biznis susreti za svačiji ukus - Posao uz velnes i avanturu u Hunguest Hotels

Izvor: Promo Utorak, 19.09.2017. 12:13
Komentari
Podeli
AquaPalota u banji ĐulaAquaPalota u banji Đula
Kompanije koje žele da motivišu svoje zaposlene, tim bilding može biti jedna od idealnih opcija. Izbor lokacije i organizovanje aktivnosti su ključni u ovom segmentu, a mi vam predstavljamo Hunguest Hotels koji ima veliki broj objekata i najrazličitije sadržaje. Te, izaberite sami. Za početak, možete birati između već pripremljenih programa ili programa po vašim željama.

Hunguest Hotel Erkel u čuvenoj banji Đula u Mađarskoj je toplim hodnikom povezan sa banjskim kompleksom Tvrđava i sa Aquapalotom. Dve najpoznatije stvari u Đuli su rakija "palinka" i kobasice. Za grupe koje borave u hotelu se mogu organizovati degustacija kobasice i rakije, a mogu i da prisustvuju pravljenju kobasica kao i tradicionalnom mađarskom svinjokolju. Osim toga, tu su i Gellény Park Avanture sa mnogobrojnim programima na 4,5 hektara, Go-Kart staza, Steigervald salaš u kome možete posetiti muzej, mini zoo vrt, a možete i jahati konje. Tu je i Póstelek park sa tim bilding programima - kuvanje zajedno u timu, traženje "blaga" u parku, odbojka na pesku, fudbal, mali zoo sa kućnim ljubimcima, igralište...Domaćini preporučuju i igru "oslobodi se iz podruma".

Aquapolis u SegedinuAquapolis u Segedinu
Ako želite da obavite svoj posao a da se posle odmorite, i to sve na jednom mestu, najbolji izbor za vas je Hunguest Hotel Forrás. Sve to možete naći u Segedinu, gde ćete stići samo za dva i po sata autoputem iz Beograda. Obnovljeni i novim uslugama obogaćeni Hunguest Hotel Forrás superior konferencijski i velnes hotel čeka svoje goste. U cenu svih aranžmana su uključene i ulaznice u Napfényfürdő Aquapolis Szeged sa kojim je hotel povezan zatvorenim hodnikom. Pored stručnih i profesionalnih radova koje možete obaviti u konferencijskim salama (sale za 450, 150,100,80, 50 i sekcijske sale za 20 osoba) možete se odmoriti u Tihom velnesu i koristiti neke od sauna (finska i infra saune, parna komora, slana komora, tepidarijum, aromatska soba, spljna brvnara-sauna i dva đakuzija) ili uživati u porodičnom velnesu. Ako želite nezaboravnu avanturu isprobajte tobogane, koji se spuštaju sa tornja visokog 30 metara, a njihova dužina je 272 metara. Posle večere, domaćini mogu obezbediti Tihi velnes, rezervisan samo za vašu ekipu. Uz najbolje hitove koje pušta DJ, popijte koktele u đakuziju ili koristite sve ostale usluge velnesa. Velika i zelena bašta je odličan prostor za tim bilding, da odigrate fudbal ili da povećate adrenalin sa peintbolom. Isprobajte vozilo koje je već u Segedinu dostupno, Segway, i provoziti se u ogromnom parku preko puta hotela. Kako se hotel nalazi pored reke Tise, možete se provozati sa brodićem i pogledati zalazak sunca iznad grada, a ukoliko ste za šetnju, u predivan centar grada možete stići samo za 10 minuta pešake. Pomoću partnera hotela možete birati više od 100 programa. Ako je loše vreme, ne brinite, neće vam biti dosadno ni u tom slučaju: možete da se zabavite u kuglani hotela sa četiri staze, odigrati partiju bilijara ili stonog fudbala.

Hotel Sun Resort u Herceg NovomHotel Sun Resort u Herceg Novom
Ukoliko želite da se nakon napornog rada odmorite i relaksirate preporučujemo Hotel Sun Resort u Herceg Novom, koji nudi niz mogućnosti za fantastičan odmor za dušu i telo. Hotel Sun Resort nalazi se na samom šetalištu pored mora, ušuškan u pravoj zelenoj oazi, između Igala i Herceg Novog. Udaljen je svega 25 km od dubrovačkog i tivatskog aerodroma i oko 110 km od podgoričkog aerodroma. Ovaj prekrasni hotelski kompleks prostire se na površini od 2 hektara živopisne, bogate botaničke bašte sa preko 200 raznih biljnih vrsta koje su pomorci donosili sa svojih dalekih putovanja. U sklopu hotelskog kompleksa je multifunkcionalni sportski teren za košarku, mali fudbal, odbojku i tenis, a takođe na raspolaganju je teren za boćanje, koji je bio pravi hit ovog leta. Otvoreni bazen je pravo mesto za organizovanje vodenih sportova, aerobika u vodi i drugih interesantnih igara vezanih za tim bilding. Preko puta hotela je hotelska plaža, pravo mesto za dobar početak dana koja pruža mogućnost vežbanja - joga, plivanje, vodeni sportovi, kajaking, mini vaterpolo.... Isto tako, pravo je mesto za kraj dana uz savršeni zalazak sunca. Sa plaže isplovljavaju svakodnevno brodići koji vas mogu odvesti na obližnja kupališta ili izletišta. Šetalište koje se pruža uz hotel , dugačko je 7 km i nudi mogućnost džoginga, bajkinga i lagane šetnje uz čisti morski vazduh bogat jodom, koji ima blagotvorno dejstvo na organizam. U zgradi Lovćen je velika konferencijska sala, amfiteatralnog oblika, kapaciteta 130 mesta, kao i manja sala u zgradi Mimoza. Sale su opremljene odgovarajućom opremom i tehničkom podrškom. Ukoliko vas zadesi loše vreme, u zgradi Primorka je velnes centar sa solarijumom, đakuzijem i saunom, odličan izbor za relaksaciju i opuštanje.

Jedrenje na BalatonuJedrenje na Balatonu
Dovedite firmu na ekskluzivno mesto, na Balaton jezero, takozvano mađarsko more. Balaton je idealno mesto u svako doba godine. Sa velnes centrom i velikim konferencijskim kapacitetom čeka pored individualnih gostiju i poslovne ljude. Sigurno vam može biti interesantno jedrenje na jezeru Balaton, vožnja bicikla, izleti muzejskim brodom, avanture u Sepra parku. U hotelu Bal Resort možete igrati karte, stoni tenis, degustirati vino, plesati ili se zabavljati u bazenu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.