NavMenu

Radovi na saobraćajnicama u centru Beogradu i tokom 2018. - Tender za deonicu od Kraljice Marije do 25. maja krajem 2017.

Izvor: eKapija Petak, 18.08.2017. 12:20
Komentari
Podeli
(Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)
Rekonstrukcija beogradskih ulica od Kraljice Marije i Cara Dušana do 25. maja trebalo bi da počne sledeće godine. To je nedavno najavio i gradonačelnik Beograda Siniša Mali, a međunarodni tender za radove na ovoj deonici trebalo bi da bude raspisan krajem 2017. godine.

Rekonstrukcija ulica Kraljice Marije-27.marta-Džordža Vašingtona-Cara Dušana stajaće 20,685 mil EUR, pa će Grad Beograd za finansiranje koristiti sredstva iz zajma Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Ova finansijska institucija i gradska uprava objavili su i prethodno obaveštenje o tenderu koji je planiran za četvrti kvartal 2017, na kome će, kako je navedeno, moći da učestvuju firme iz bilo koje zemlje.


Rekonstrukcija ovih ulica, kako se podseća, sprovodi se u okviru projekta koji čiji je cilj poboljšanje infrastrukture javnog prevoza u Beogradu. Podsetimo, deo ovog projekta je i planirana rekonstrukcija Ulice kneza Miloša sa izgradnjom podzemne garaže, za koju će tender takođe biti raspisan do kraja 2017.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.