NavMenu

Rekonstrukcija Zemljoradničke ulice u Beogradu počinje 1. avgusta

Izvor: eKapija Sreda, 26.07.2017. 19:57
Komentari
Podeli
(Foto: mariait/shutterstock.com)
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da će, na osnovu peticije građana Kumodraža, 1. avgusta početi da se obnavlja Zemljoradnička ulica, prenosi sajt Beoinfo.

Vesić je dodao da će se u prvoj fazi srediti pet stotina metara ulice.

– Radovi bi trebalo da počnu 1. avgusta i to rušenjem kompletne kolovozne konstrukcije – rekao je Vesić i dodao da će nakon toga ova deonica dobiti nov, proširen kolovoz od oko 5,5 metara, s jednostranim trotoarom koji će omogućiti bezbedno kretanje pešaka.

Članica Gradskog veća Ivana Tomić naglasila je da je ova deonica u saobraćajnom smislu važna ne samo za žitelje Kumodraža, već i za sve koji koriste putni pravac ka Avali i Bubanj potoku. Zbog saobraćajnog opterećenja, ulica je dosta oštećena, što je čini i nebezbednom.


Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić istakao je da je inicijativa najpre predata mesnoj zajednici, koja ju je prosledila opštini. Potom se s građanima razgovaralo i doneta je odluka da im se izađe u susret jer je ulica devastirana.

– Na zahtev građana u ovom delu Voždovca puštena je i linija 406L. Još jednom se pokazalo da su međusobna koordinacija nadležnih organa i razgovor s građanima najvažniji – naveo je Savić.

Vrednost radova je oko 30 miliona dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.