NavMenu

Konstituisana Skupština Privredne komore Vojvodine

Izvor: Beta Četvrtak, 29.06.2017. 14:39
Komentari
Podeli
(Foto: ASDF_MEDIA/shutterstock.com)
Skupština Privredne komore Vojvodine (PKV) održala je danas prvu sednicu novoizabranog saziva, na kojoj je za predsednika tog tela ponovo izabran Marko Cigić, a za njegovog zamenika Saša Vujić. Na sednici su verifikovani mandati članovima Skupštine PKV, saopštila je ta organizacija.

Predsednik Skupštine PKV Marko Cigić rekao je medijima uoči sednice da će se privrednici preko Udruženja, Upravnog odbora i Skupštine PKV organizovati na teritorijalnom i granskom principu "kako bi obezbedili što bolji ambijent u problematičnim segmentima poslovanja".

- Uz snažnu podršku Pokrajinske vlade, mi imamo po prvi put šansu da uz snažan rast, koji je prisutan već poslednje tri godine, i uz strukturne reforme koje se očekuju, obezbedimo i razvoj privredne strukture - rekao je Cigić.


On je ocenio da je u narednom periodu potreban snažan rast i razvoj u sektoru privrede, kako bi se Srbija što efikasnije mogla da se uključi u međunarodnu razmenu i razgovore.

- Svakako da ćemo preko organa i tela PKV uspeti da artikulišemo naše interese, kako prema Pokrajinskoj vladi, tako i prema republičkoj vladi - rekao je Cigić.

Privredna komora Vojvodine obeležila je ove godine 98 godina od osnivanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.