NavMenu

Najveća prodavnica dečjih igračaka Jumbo i restoran Smokvica od septembra u Zemun Parku

Izvor: Promo Utorak, 27.06.2017. 13:49
Komentari
Podeli
Zemun ParkZemun Park
Izraelska kompanija MIVNE Group koja je investitor i operater Zemun Parka, prvog ritejl parka u Beogradu otvorenog 2015. godine, značajno proširuje ponudu u svom objektu. U Zemun Parku, koji se nalazi na samom ulazu u grad pored autoputa Beograd-Novi Sad, 2. septembra 2017. godine biće otvorena najveća Jumbo prodavnica u Srbiji, kao i restoran Smokvica, jedan od najpopularnijih restoranskih brendova u Beogradu. U sastavu Zemun Parka već se nalaze 33 prodajna objekta, među kojima se odnedavno našao i JYSK, tako da je ovaj ritejl park popunjen do maksimalnog kapaciteta.

Jumbo će se prostirati u novoizgrađenom prostoru na skoro 3.000 m2, a napravljen je najnovijim građevinskim tehnologijama kako bi svim posetiocima pružio maksimalno uživanje i fleksibilnost kupovine u potpuno novom ambijentu. U sklopu objekta kupcima će biti ponuđeno više od 30.000 ekskluzivnih artikala namenjenih uređenju kuća i stanova, opreme za bebe, školskog pribora, a ujedno će biti i najveća prodavnica dečjih igračaka u Srbiji.

Restoran Smokvica na više od 400 m2 ponudiće posetiocima specijalitete i specifičan pristup hrani i gostima, koji su ovaj restoranski brend učinili jednom od najbrže rastućih ugostiteljskih ponuda u Beogradu.

Otvaranje novih sadržaja Zemun Parka biće praćeno brojnim aktivacijama, kako u novootvorenim objektima, tako i u čitavom Zemun Parku. Najveća dečija igraonica u Srbiji - Epik, i novi Jumbo centar učiniće Zemun Park jednom od najatraktivnijih destinacija za porodičnu kupovinu i zabavu.


Jumbo je jedan od najvećih trgovačkih brendova na Balkanu. Sarađuje, i u svom asortimanu nudi robu brojnih poznatih svetskih kompanija poput Fisher Price, Hello Kitty, Johnson’s, Barbie i mnogi drugi. Jumbo za sada ima više od 80 velikih prodavnica u Srbiji, Grčkoj, Albaniji, Makedoniji, Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Kipru.

Smokvica je relativno nov brend na gastronomskom tržištu glavnog grada, ali je posebnim pristupom pripremanju hrane i korišćenjem domaćih i organskih namirnica izgradio svoj prepoznatljiv imidž koji je rezultirao lancem od četiri restorana i ketering službom.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.