NavMenu

Šta nas sprečava da uspemo - NetWorking Day 20. juna u Novom Sadu

Izvor: eKapija Sreda, 14.06.2017. 14:39
Komentari
Podeli
NetWorking Day – Poslovni susreti, jedanaesti po redu, biće još jednom pre leta, održani u Novom Sadu u utorak, 20. juna, 18h na brodu Zeppelin.

Poslovni događaj NetWorking Day pruža priliku privrednicima, preduzetnicima i svima koji su zainteresovani za nova saznanja, poslovne kontakte i podršku svom radu i razvoju, da u neformalnoj atmosferi razmene iskustva u otpočinjanju i razvoju uspešnog biznisa, savete, inspiraciju i da se međusobno predstave i povežu.

Tema ovog događaja je kako prevazići ono što nas sprečava da uspemo.

Svoja poslovna iskustva, saznanja, savete i put uspešnog poslovanja predstaviće ekskluzivni gosti Irene Lalić:

Božo Janković, vlasnik kompanije Enterijer Janković iz Novog Sada. Osnovana je pre 25 godina kao mala stolarska radionica, a već dugi niz godina oprema enterijere širom sveta kvalitetnim nameštajem i stolarijom od punog drveta. Kompanija Enterijer Janković na čelu sa Božom Jankovićem osnovala je predstavništva u Moskvi, Londonu, Alma Ati, Abu Dabiju i Budvi. Kompanija EY proglasila je Jankovića za Preduzetnika godine u Srbiji 2014. godine.

Dr Nikola Čanak – Dr Nick je motivacioni govornik, lajf kouč, doktor medicinskih nauka, profesor, vrlo zanimljive i inspirativne biografije i ogromne životne energije i harizme. Dr Nick je napisao više od deset motivacionih knjiga i drži motivacione govore u zemlji i inostranstvu. Bio je domaćin i uvodničar na prošlogodišnjem gostovanju Boba Proktora u Beogradu.

Indira Popadić je preduzetnica, poslovni konsultant, autor interaktivnog priručnika za preduzetnike "Uzmite živor u svoje ruke" , i osoba koja hrabro ‘’uzima svoj život u svoje ruke", i inspiriše druge na proaktivnost i odlučnost. Pored rada sa kompanijama i preduzetnicima, Indira realizuje i radionice na kojima prenosi znanja i iskustva stečena kroz dugogodišnji preduzetnički staž i obrazovanje.

Više informacija o događaji pročitaje na sajtu organizatora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.