NavMenu

Četvrti skup operatora telekomunikacionih servisa srednje i istočne Evrope - CEE CEE Summer 8. i 9. juna u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 26.05.2017. 13:50
Komentari
Podeli
(Foto: Dan Kosmayer/shutterstock.com)
Operatori telekomunikacionih servisa okupiće se četvrti put u Beogradu u okviru CEE CEE Summer skupa, koji organizuje kompanija Sat-Trakt. Na ovom skupu biće prisutno oko 300 predstavnika kompanija iz celog sveta koje se bave Data i Voice servisima.

Redovan godišnji susret održaće se 8. i 9. juna 2017. godine u hotelu Crowne Plaza. Ovaj skup je od suštinske važnosti za regionalno i međunarodno poslovanje u ovoj oblasti, a cilj je upoznavanje i razmena iskustava pojedinaca koji se bave telekomunikacionim uslugama, okupljanje na jednom mestu i lično upoznavanje, odnosno sklapanje kontakata. Kako navode organizatori, CEE CEE Summer je najznačajniji skup ove vrste u regionu i mesto na kome se razmenjuju iskustva i novine, unapređuje saradnja, održavaju postojeći i prave novi poslovni aranžmani.

U telekomunikacionom biznisu od presudnog je značaja mogućnost da se brzo i pouzdano realizuje servis uz profesionalan pristup i efikasno rešavanje eventualnih problema. Na ovom okupljanju operatori telekomunikacionih servisa sklapanjem ličnih kontakata ostvaruju poverenje i dobijaju priliku da sklope direktne poslove, bez posrednika.


Događaju će prisustvovati svi veliki domaći i regionalni operatori, koji dobijaju priliku da afirmišu potencijale ovog dela Evrope predstavnicima najvećih internacionalnih kompanija.

Između ostalih, ove godine učestvuju Telenor, Telekom Srbija, SBB, Orion, Deutsche Telekom, Tata Communications, TeliaSonera, UPC, Telekom Austrija Group, Akton, LinxTelecom, Interoute, HurricaneElectric i mnogi drugi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.