NavMenu

Jedinstvena prilika za testere softvera - Prva regionalna konferencija namenjena test-inženjerima 13. i 14. oktobra u Ljubljani

Izvor: eKapija Četvrtak, 15.09.2016. 15:41
Komentari
Podeli
Prva konferencija zajednice testera pod nazivom DevOps and Testing biće održana 13. i 14. oktobra u Cankarevom domu u Ljubljani, najavila je kompanija Comtrade.

Konferencija DevOps and Testing će predstaviti jedinstvenu priliku za osobe koje rade u oblasti softver testiranja, softver bezbednosti i softver kvaliteta, da razmene mišljenja, da predstave svoje projekte i da ostanu u toku sa poslednjim dostignućima u oblasti

Očekuje se da će ovaj dvodnevni događaj privući više od 200 test inženjera, test lidera, direktora za kontrolu kvaliteta i drugih kjučnih stručnjaka date sfere iz Jadranske regije, DACH zemalja (Nemačka, Austrija i Švajcarska), Irske i Velike Britanije.

Konferencija DevOps and Testing će pokriti širok spektar tema, uključujući agilne metode u testiranju, DevOps, automatizovano testiranje, obezbeđenje kvalitete i bezbednosti. Razni stručnjaci će zauzeti pozornicu da podele svoja iskustva i znanja iz ove oblasti, diskutuju o poslednjim inovacijama i trendovima i vode napred zajednicu testera.

Nikola ŠoparNikola Šopar
- Svrha DevOps-a je razbijanje barijera između Dev, Test i Ops grupa kroz automatizaciju. U mom govoru ću obratiti pažnju na izazove kontinuiranog testiranja i integrisanja automatskog testiranja u okviru DevOps - rekla je Joan Wrabitz, CTO Quali-a, koja će se pridružiti govornicima.

Potvrđeni govornici su Colin Obrien, šef odeljenja obezbeđenja kvaliteta i kontrole promena u Ryanair Labs, Finn Lorber, stručnjak za kvalitet u Thougtworks i Milan Gabor, osnivač i CEO u Viris.


- Svrha konferencije DevOps and Testing je da se pruži cenjeni pogled na dinamički svet IT testiranja. Sakupljajući raznoliku grupu delegata, događaj će dati naglasak na najbolje prakse u ovoj oblasti, u isto vreme dozvoljavajući učesnicima da rašire poslovne kontakte i sklope nova partnerstva - rekao je Nikola Šopar, direktor odeljenja za kontrolu u kompaniji Comtrade.

Na konferenciji će biti održan okrugli sto Kako da se obezbedi dobar kvalitet u projektima digitalne transformacije, što će dati višim tehničkim upravnicima šansu da se sastanu i da govore o aktuelnim temama, izazovima, strategijama i mogućnostima. Konferencija će pružiti priliku delegatima da diskutuju na zajedničkom događaju u Club CD.

Registracija za DevOps i Testing konferenciju otvorena, a za više informacija posetite zvanični sajt www.questforquality.eu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.