NavMenu

Trendovi, brendovi i izazovi - Regionalni forum komunikacionih lidera "Izazov" 2. i 3. marta u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 08.02.2016. 17:59
Komentari
Podeli
(Foto: stockernumber2/shutterstock.com)
Content marketing, personalizacija sadržaja, online komunikacija, mobilni i video marketng – trendovi su koji su obeležili proteklu godinu u Srbiji i regionu, rezultat je poslednjeg istraživanja koje je, u saradnji sa agencijom MASMI, sproveo portal Marketing mreža. Iako je tek početak godine, na prvi pogled, bar u našem regionu, čini se da u 2016. neće doći do većih promena, već će se, pre svega, raditi na jačanju trendova koji su već začeti ili prisutni na tržištu.

O ključnim trendovima u struci za 2016. godinu biće više reči na drugom regionalnom forumu komunikacionih lidera – IZAZOV 2016, koji će biti održan 2. i 3. marta u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu.

Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica. Tokom trajanja foruma, svoje studije slučaja agencijama predstaviće i kompanije: IKEA Srbija, LOREAL Adria-Balkan, Vojvođanska banka, Vip Mobile, Delta Holding, Eurobank, UNIQA osiguranje, Societe Generale banka, Infostud, Ušće Shopping Centar, Microsoft Srbija i mnoge druge.


Stavove o kretanju, novim trendovima i izazovima struke istakli su stručnjaci za komunikacije kompanija koje posluju u Srbiji.

Prema rečima Tatjane Vidaković iz sektora odnosa s javnošću kompanije "Infostud", tektonske promene koje je donela digitalna revolucija, ali i one u sferi globalne ekonomije nametnule su nužnost da se struka menja i integriše nove alate i tehnologije, uz stalnu edukaciju i ciljnih javnosti i komunikacijskih stručnjaka o koristima koje oni donose. Kako kaže, ovo će biti godina kreiranja visoko personalizovanog sadržaja, testiranja novih opcija na društvenim mrežama, jačeg korišćenja Big data, ali i godina u kojoj će još veći akcenat biti na prenosivim uređajima.

Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2016 traje do 12. februara, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite na sajtu: www.izazovforum.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.