NavMenu

Ingeborg Ofsthus nova generalna direktorka "Telenora" u Srbiji

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.02.2016. 08:57
Komentari
Podeli
Ingeborg Ofsthus, nova generalna direktora "Telenora" u SrbijiIngeborg Ofsthus, nova generalna direktora "Telenora" u Srbiji
Ingeborg Ofsthus imenovana je generalnom direktorkom "Telenora" u Srbiji, i na dužnost će stupiti 1. marta 2016, dok će njen prethodnik Ove Fredheim preuzeti nove dužnosti u okviru "Telenor Group", saopšteno je iz ove kompanije.

- Srećna sam i počastvovana što mi je pružena prilika da vodim "Telenor" u Srbiji. Sa jakim brendom, vrhunskom mrežom i inovativnim uslugama imamo dobru osnovu za dalje jačanje liderske pozicije na tržištu. Radujem se što ću nastaviti da radim sa kompetentnim i posvećenim timom i što ćemo razvijati nove usluge za dobrobit naših korisnika i društva u celini- izjavila je Ofsthus.

Nova generalna direktorka "Telenora" u Srbiji radi za ovu kompaniju od 1998. Bila je izvršna direktorka tehnike u kompaniji "Telenor Srbija" od septembra 2012. Pre toga, Ingeborg je bila na nekoliko upravljačkih funkcija u tehnici u "Telenorovim" operacijama u Nemačkoj, Norveškoj i na Tajlandu.

Radila je na različitim pozicijama unutar "Telenor Group",uključujući osnivanje i vođenje "CTO foruma", a poseduje i iskustvo pokretanja dva grinfild mobilna operatora. Ingeborg ima diplomu mastera nauke elektronskih komunikacija, Norveškog univerziteta nauke i tehnologije (NTNU).


Ove Fredheim bio je na poziciji generalnog direktora "Telenora" u Srbiji od septembra 2012.

Sigve Brekke, predsednik i generalni direktor "Telenor Group" istakao je da je Fredheim imao značajnu ulogu u uspešnom lansiranju "Telenor banke", najbrže rastuće banke u zemlji i regionu.

- Kao predsednik Saveta stranih investitora, pokazao je veliku posvećenost razvoju Srbije i izvan industrije telekomunikacija- kazao je Sigve, zahvališi se dosadašnjem direktoru na trudu i razvoju "Telenora" kao vodećeg mobilnog operatera u Srbiji i Crnoj Gori.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.