NavMenu

"Viber", "Google", IBM i iSOCIA na festivalu "Kaktus 2015"

Izvor: eKapija Sreda, 30.09.2015. 11:47
Komentari
Podeli

"Marketing mreža" 29. oktobra u Beogradu organizuje prvi nacionalni Festival integrisanih komunikacija – "Kaktus 2015". Festival pod sloganom "Ideje koje opstaju" ponudiće bogat i zanimljiv program iz različitih oblasti integrisanih komunikacija, kao i pregled najnovijih svetskih trendova.


Dnevni konferencijski deo festivala čine predavanja i radionice vodećih stručnjaka iz Evrope i sveta, među kojima su i Atanas Raykov, General Manager CEE u kompaniji "Viber", Marijana Prpić, brending direktor u kompaniji "Google", Svetlana Stavreva, direktor marketinga i komunikacija u kompaniji IBM za Jugoistočnu Evropu, kao i Jacob Kobi Gamliel, osnivač jedne od najvećih digitalnih agencija u Izraelu - iSOCIA.

Na festivalu "Kaktus 2015" govoriće i Abraham Abbi Asefaw i Maksimilian Kallhed, osnivači "Pop Up" agencije iz Londona; Catalin Dobre, executive creative director "McCann Bucharest"; Toygun Yılmazer, chief strategy officer "TBWAIstanbul", Mike Brandt, osnivač danske agencije "Urge" i inovativnog pristupa u oglašavanju – "Advertisingawesomeness", kao i Matija Vujović i Vladimir Grčić iz agencije "Kitchen Prague".

Večernji program festivala obeležiće dodela nagrada najboljima u struci. Nagrade se dodeljuju u 13 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije integrisane kampanje u protekloj godini. O tome ko će dobiti ovogodišnje "Kaktus" nagrade odlučuje stručni žiri koji čine 25 uglednih profesionalaca iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona.

Više informacija o festivalu "Kaktus" pronađite na sajtu www.kaktus.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.