NavMenu

"Devana Technologies" organizuje prvi "DevOps meetup" 17. septembra u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 07.09.2015. 13:26
Komentari
Podeli
"Devana Technologies" organizuje svoj prvi "DevOps meetup" u Beogradu u četvrtak, 17. septembra u 18h u svojim prostorijama na Trgu Republike u Beogradu.

Cilj ovog meetupa je da se međusobno približe i ujedine svi koji učestvuju u procesu razvoja i deploymenta,­ sistem administratori i programeri, ali i testeri i krajnji korisnici u jedinstven i automatizovan proces razvoja kvalitetnog softvera. Inicijalna uloga "DevOpsa" je da približe odnose između developmenta i operacija. Trebalo bi je posmatrati kao metod za postizanje odličnih rezultata, a ne samo kao poslovnu poziciju.

- Na ovom meetupu ćete imati priliku da čujete 3 interesantna predavanja u trajanju od po 20 minuta, dok će ostatak meetupa proteći u druženju u "Devaninim " prostorijama - navedeno je u saopštenju organizatora.

Za sada potvrđeni predavači su Aleksandar Nenov iz "CloudWebOps", Lazar Travica iz "Devane" i Nikola Đokić iz GTECH-a. Teme koje će biti obuhvaćene su vezane za "Amazon Web servise", kao i rešavanje problema orkestracije i održavanja pravilnih konfiguracija metodom željenog stanja, distribuiranih baza podataka i aktivnog monitoringa infrastrukture. Posle konferencijskog dela organizovaće se dvočasovno druženje i upoznavanje uz posluženje.


- Ono što "DevOps­i" obećavaju je da ćete na bolji način odgovoriti svojim klijentima. Ono što "Devana" obećava je da će 17. septembra sa vama podeliti savete i iskustva za poboljšanje saradnje između sektora razvoja i operacija - dodaje se.

Ulaz je slobodan, ali kako je broj mesta ograničen na 25 prijava, obavezno je da se registrujete na sajtu devopstalk.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.