NavMenu

Pokrenuta "Taxify" aplikacija u Beogradu

Izvor: economy.rs Petak, 28.08.2015. 14:32
Komentari
Podeli
(Foto: Andresr/shutterstock.com)
"Taxify", vodeća taksi booking aplikacija u Severnoj i Istočnoj Evropi pokrenuta je u Beogradu. Nova aplikacija pomaže ljudima da izbegnu dugo vreme čekanja i taksiste "divljake" tako što povezuje mušterije direktno sa verifikovanim taksistima.

Nakon potvrde vaše narudžbine možete videti kako se taksi kreće na mapi i bićete obavešteni kada vozilo stigne. Na kraju vožnje možete da ostavite ocenu i mišljenje o vozaču i time učestvujete u stalnom unapređenju kvaliteta taksija koji su dostupni u aplikaciji.

Za taksiste i taksi udruženja "Taxify" je odličan način da dobiju nove mušterije po veoma niskoj ceni. To nije još jedna dodatna marketing platforma, već, takođe, potpuno opremljen dispečer softver koji će podići taksi uslugu na viši nivo. "Taxify", takođe, ima za cilj da pomogne tradicionalnim taksi kompanijama i taksistima da se bore protiv rastuće pretnje za njihovo poslovanje u vidu vozača koji nemaju taksi dozvolu sa kojima sarađuju servisi kao što su "Uber" i slični.

U Beogradu se usluga pokreće sa 100 licenciranih taksista i kako nam je rečeno očekuju da se taj broj udvostruči do početka jeseni.

- Uzimajući u obzir veličinu tržišta i stepen korišćenja pametnih telefona, vidimo ogroman potencijal i tražnju sa strane korisnika. Imamo sjajne rezultate u drugim zemljama gde smo već pokrenuli servis - u proseku "Taxify" korisnici dobijaju potvrdu narudžbine za manje od 20 sekundi i taksi stigne za 4 minuta. Sa postojećim interesovanjem od strane taksista u Beogradu verujemo da ćemo moći da pružimo isti nivo usluge i za korisnike taksi usluga u Beogradu - izjavio je Dejan Bizinger, country manager aplikacije "Taxify" za Srbiju i ujedno najavio pokretanje servisa i u drugim većim gradovima Srbije do kraja godine.


Pored Srbije, "Taxify" je prisutan u Finskoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji, Belorusiji, Gruziji, Meksiku, Holandiji i od nedavno je servis pokrenut i u Češkoj Republici.

U takmičenju koje organizuje Mobile Summit Estonia "Taxify" je nominovan za najbolju smartfon aplikaciju za 2015. godinu. Dostupan je za Android, iOS i Windows Phone uređaje, a može se besplatno preuzeti sa Google Play, AppStore ili Windows Phone Store prodavnica.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.