NavMenu

Finale "Case Challenge" projekta 27. maja u Privrednoj komori Beograda

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.05.2015. 15:01
Komentari
Podeli
"Case Challenge" takmičenje je već uveliko u toku i 90 timova je proteklih nedelju dana radilo na svojim studijama slučaja za kompanije "Devana Technologies", "COFA Games" i EY.

Kako bi im olakšali rad, ali ih i pripremili za praksu koja ih očekuje, edukativni partneri projekta organizovali su za takmičare radionice na kojima su mogli da usavrše neke svoje veštine i unaprede rad u timu.

Budući da je konkurencija velika, i da je dobrih ideja mnogo, učesnici će morati da na pravi način stručnom žiriju predstave svoju ideju kao najbolju. U tome im je pomogla Marija Mitić iz kompanije Atria Group, koja je 13.5. održala radionicu na temu prezentacionih veština.

Marija je profesionalni trener i konsultant u oblasti ljudskih resursa, a sa takmičarima je podelila svoja iskustva i ispričala im o javnom govorenju, neverbalnoj komunikaciji, ali i kako njihova prezentacija treba da izgleda i bude što efektnija.

Prema rečima takmičara, najviše su im pomogle vežbe za smanjenje treme i pripreme za finale "Case Challenge"-a. Pored prezentacionih veština, istraživanje tržišta je jedan od ključnih segmenata izrade studije slučaja. Povodom toga će 16.05 u 10h u Domu omladine Beograda, "Ninamedia" održati predavanje na temu "Metode istraživanja tržišta i javnog mnjenja", kao prvi korak u poslovanju.

Predavanje će održati Jelena Jojkić, koja treću godinu kao izvršni direktor uspešno vodi "Ninamedia Research", agenciju za istraživanje tržišta i javnog mnjenja.

Finalni događaj "Case Challenge" projekta, gde će 30 timova studenata i srednjoškolaca prezentovati svoja rešenja i žiri proglasiti pobednike, održaće se 27. maja u Privrednoj komori Beograda sa početkom u 10h.

Timovi se bore za nagrade u vidu prakse u kompanijama "Devana Technologies", "COFA Games" i EY, ali i za dvomesečni kurs u edukativnom centru "Bejza", bespatan termin u Escape Game-u i popust od 50 EUR na vaučer za Zlatibor.

Kompanija" Synergy Talents" održaće radionicu gde će dati ideje o tome kako tim može da bude snažniji, uspešniji i šta sve jedan tim može da postigne.

Finalnom događaju će osim kompanija partnera, prisustvovati i predstavnici kompanija koji su pomogli da "Case Challenge" bude što bolji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.