NavMenu

U Vojvođanskoj banci keš krediti bez provizije

Izvor: Tanjug Četvrtak, 06.11.2014. 12:29
Komentari
Podeli

Vojvođanska banka je ukinula proviziju na obradu kreditnih zahteva za "Savršen keš" kredite u dinarima i kredite za refinansiranje obaveza kod drugih banaka, tako da će klijenti koji do kraja godine podnesu zahtev za ovu vrstu kredita biti oslobođeni tih troškova, saopšteno je danas iz te banke.

Direktor funkcije proizvodi i segmenti stanovništva u Vojvođanskoj banci Đorđe Đorđević podseća da je fiksna nominalna kamatna stopa na keš kredite 9,9% u prvih šest meseci otplate, i dodaje da sada građani mogu ostvariti još povoljnije uslove kreditiranja.

- Primera radi, za keš kredit od 100.000 dinara na godinu dana, ukupna suma glavnice i kamate koju korisnik vraća tokom perioda otplate, sada iznosi 106.814,76 dinara - kaže Đorđević.

"Savršen keš" kredit omogućava minimalnu ratu već od 1.000 dinara, a klijent već za 15 minuta uz ličnu kartu dobija informaciju da li je kredit predodobren. Period otplate kredita je od 12 do 96 meseci i to bez depozita i učešća.

"Savršen keš" se može koristiti za refinansiranje obaveza uz isplatu dodatne gotovine ili samo kao gotovinski kredit bez definisane namene potrošnje.

Maksimalan iznos kredita koji klijenti mogu uzeti je 1.100.000 dinara, navedeno je u saopštenju Vojvođanske banke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.