NavMenu

Prerađivač mesa "Union MZ" dobio HACCP sertifikat

Izvor: eKapija Ponedeljak, 27.10.2014. 10:03
Komentari
Podeli

(Foto: unionmz.com)
Požarevačkom preduzeću "Union MZ" ovih dana od strane sertifikacionog tela "TUV SUD Menagment Service GmbH " uručen je sertifikat kojim se potvrđuje dosadašnji kvalitet u oblasti klanja, rasecanja mesa, proizvodnje mesa i proizvoda od mesa u HACCP sistemu, navela je kompanija na svom sajtu.

Naime, stručnom proverom kvaliteta pometih oblasti kojima se "Union MZ" bavi, potvrđeno je da su zahtevi "TÜV MS Stadnards HACCP" ispunjeni. Dobijeni sertifikat nastavak je onog po kome je preduzeće radilo u predhodnom periodu i važi do septembra 2017. godine, navedeno je na sajtu.

- Dobijeni sertifikat samo je potvrda da preduzeće "Union MZ", poštujući svetske standarde, ima jasnu viziju i misiju poslovanja na čijem je prvom mestu krajnji potrošač – izjavio je Zvonko Milenković, direktor "Union MZ"-a.

Preduzeće "Union MZ" svoje proizvode pravi isključivo od mesa sa sopstvenih farmi, o čemu potvrđuje i žig "Proizvod naših farmi" koji se na njima nalazi.

Inače, početkom oktobra u tom preduzeću u rad je puštena najsavremenija linija za proizvodnju pašteta i narezaka u aluminijumskim posudicama, tako da se već za koji dan očekuju tri vrste pašteta i tri vrste narezaka.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.