Source: eKapija | Thursday, 07.09.2017.| 13:09
Highlight an article Print out the news

TRAINING- FIDIC AGREEMENTS- APPLICATION ON PROJECTS

Organizer: Udruženje inženjera konsultanata Srbije - ACES, Mace d.o.o. Beograd - u likvidaciji

10.10-11.10.2017 , Belgrade
*Full text of this document is available only in Serbian. If you need it translated into English, please contact us.


Nacionalna asocijacija u Srbiji - Udruženje inženjera konsultanata Srbije (ACES) i kompanija MACE d.o.o. - autorizovani trening provajder za teritoriju Srbije od strane ACES-a i FIDIC-a (International Federation of Consulting Engineers), pozivaju Vas na dvodnevnu obuku:
"FIDIC Ugovori – Primena na projektima", koja će se održati 10-11. oktobra 2017. godine u IN Hotelu u Beogradu.
Obuka ima za cilj da polaznike, sem upoznavanja sa FIDIC procedurama na investicionim projektima, upozna i sa prednostima i izazovima koji se mogu javiti prilikom korišćenja ovakvih formi ugovora u Srbiji.
Postanite spremni za standardizovane modele ugovora za različite tipove investicionih projekata, pri čemu su rizici projekta umanjeni i interesi učesnika u projektu zaštićeni. Budite obučeni za rad sa uslovima ugovora koji postaju svetski ugovorni jezik 21. veka na razvojnim projektima!
Detaljne informacije o obuci, Pozivno pismo i Formular za prijavu možete preuzeti sa ACES sajta:http://www.aces.rs/aktivnosti/Obuke/Lokalne/LOKALNA-OBUKA-FIDIC-UGOVORI-PRIMENA-NA-PROJEKTIMA-10-11-OKTOBAR-2017-GODINE.sr.html
Polaznici iz firmi-članica ACES-a ostvaruju popust na cenu obuke.Rok za prijavu je 29. septembar 2017. godine.
Radujemo se Vašem učešću na treningu i ukoliko su Vam u međuvremenu potrebne bilo kakve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju!