Tag media Beograd


Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Tag media Beograd
ADRESA
Obilićev venac 6/10, 11000 Beograd
Odgovorno lice
Radomir Lale Marković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Opis delatnosti
AG Media je full-service agencija koja pruža usluge iz oblasti digitalnog marketinga i video produkcije. Nastali iz IT TV Produkcije, nezavisne produkcijske kuće koju su 2003. godine osnovali Radomir Lale Marković i Veljko Radosavljević, obojica magistri televizijske i video produkcije sa preko 20 godina iskustva.

Tokom protekle decenije u IT TV Produkciji se formirao tim koji je sa uspehom ispunjavao sve zahteve klijenata kada je u pitanju video produkcija. Deo snimljenih materijala i danas nalazi svoje mesto u TV emisiji eTV, koja se emituje na nacionalnom medijskom servisu i posvećena je informacionim tehnologijama, dok drugi deo predstavlja vrednu arhivu aktivnosti naših klijenata i okosnicu sadržaja na jedinstvenom video portalu www.livetv.rs

Početkom 2011. u okviru IT TV Produkcije počelo je sa radom posebno odeljenje za digitalni marketing i Web razvoj, u okviru kojeg pružamo kompletnu podršku kompanijama za nastup na internetu. 2014. godine IT TV Produkcija prerasta u kompaniju Tag Media, agenciju koja ima zaokruženu ponudu svih digitalnih servisa potrebnih jednoj modernoj kompaniji.

Vesti