Manpower d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Opis delatnosti
ManpowerGroup je najstarija globalna kompanija za pružanje inovativnih kadrovskih rešenja. Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster ManpowerGroup za Jugoistočnu Evropu. Novi klaster zapošljava sto šezdeset pet profesionalaca koji su sa ovom integracijom intenzivirali regionalnu saradnju i osnažili fleksibilnost prilikom kreiranja poslovnih rešenja.

Cilj novog klastera je da se dodatno lokalizuje i personalizuje podrška klijentima i partnerima kroz kreiranje jedinstvenog portfolija usluga u celom regionu Jugoistočne Evrope. Jedan provajder i jedinstveni standardi su principi kojima se vodi većina multinacionalnih kompanija radi optimizacije troškova i osiguravanja praćenja kvaliteta usluge. Prateći ovaj trend, kompanija ManpowerGroup i ovom transformacijom u Jugoistočnoj Evropi još jednom dokazuje da potrebe svojih partnera i klijenata stavlja u prvi plan.

Novi generalni direktor i vlasnik klastera za Jugoistočnu Evropu je Aleksandar Hangimana, dosadašnji generalni direktor ManpowerGroup za jadranski i region Balkana.

Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.
Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge.