DTD Ribarstvo d.o.o. Bački Jarak


Veliko preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
DTD RIBARSTVO DOO BAČKI JARAK
ADRESA
Cara Lazara bb, 21234 Bački Jarak
Odgovorno lice
Milica Nešić
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Filantropija
Opis delatnosti
DTD Ribarstvo DOO (www.dtdribarstvo.com) je kompanija sa tradicijom dužom od 60 godina, koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom, uzgojem, preradom i distribucijom ribe, proizvodnjom polugotovih jela, pašteta, biljnih proizvoda – humus, kao i proizvodnjom riblje hrane. Na naših 5.000 ha zemlje u Vojvodini, bavimo se ratarstvom, stočarstvom, voćarstvom i uzgajanjem ribe u dva ribnjaka.

Kompanija je osnovana 1952. godine pod imenom „Šaran“ iz Petrovaradina, a sadašnji naziv kompanija je dobila 1978. godine.



U 2006. godini DTD Ribarstvo je privatizovano i od tog perioda do danas kompanija radi na konstantnom povećanju ponude svojih proizvoda, širenju prodajne mreže i pristupanju novim tržišnim segmentima. Modernom tehnologijom i kontrolom sirovina i finalnih proizvoda, kompanija je usmerena na dobijanje vrhunskog kvaliteta proizvoda.



Proizvode široke potrošnje na tržište se plasiraju pod robnom markom Ribella na tržišta Srbije, regiona i Evrope, a portfolio čine: hummus, paštete, polugotova jela i smrznuti riblji program.



Kompanija posluje po najvećim standardima kvaliteta i bezbednosti hrane, koristeći modernu tehnologiju i kontrolu sirovina, a sve u cilju obezbedjivanja vrhunskog kvaliteta naših finalnih proizvoda.

Vesti