BELCHIM CROP PROTECTION SRB d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
BELCHIM CROP PROTECTION SRB DOO BEOGRAD
ADRESA
Vladimira Popovića 6 11070 Novi Beograd, 11070 Beograd (Voždovac)
Odgovorno lice
Vladimir Vasojević, Frederic Charpentier
prethodnici +

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
"BCP" je osnovana u Belgiji 1987. godine, i ubrzo postaje "Belchim Benelux" nakon ekspanzije u Holandiju i nastavlja svoj rad pod imenom "Belchim Crop Protection".

Godina za godinom, kompanija je bila primarno orjentisana i fokusirana na specijalizovane proizvode za zaštitu bilja: povrće, krompir, vinova loza i širenje poslovanja na Francusku, Nemačku, Veliku Britaniju, Španiju, Portugaliju, Italiju i Nordijski i Baltički region.

2012. "Belchim Crop Protection" osniva kćerku kompaniju u Srbiji, prvu kancelariju izvan Evropske Unije. "Belchim Crop Protection Srbija" u sklopu "Belchim Crop Protection West Balkans" se razvija, registruje i distribuira sopstvene proizvode, kao proizvode svojih partnera "ISK" -Ishihara Sangyo Kaisha LTD i "FMC" Corporation USA.

"Belchim Crop Protection" je u suvlasništvu 2 globalne R&D kompanije "ISK" pridružni član ECPA i američke kompanije "FMC", time "Belchim Crop Protection" postaje ovlašćeni uvoznik i distributer "ISK" Ishihara Sangyo Kaisha LTD proizvoda za zemlje Zapadnog Balkana.

"Belchim CP" ima veliki interes za poštovanje intelektualnog vlasničkog prava i strogo se pridržava pravnog okvira zemalja u kojima posluje u skladu sa pravilima koje propisuje Evropska Unija. Kao kompanija koja ima korene u EU okruženju, "Belchim Crop Protection" nudi proizvode registrovane u Evropskoj uniji, Anex 1.

"Belchim Crop Protection" je osnovala kompaniju u Hrvatskoj u novembru 2011. koje je od 1. Januara 2014. deo CROCPA udruženja.