Stelt security Beograd


Mikro preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
Privredno društvo za fizičko-tehničko obezbeđenje Stelt Security d.o.o. Beograd-Rakovica
ADRESA
Slavoljuba Vuksanovića 10, 11000 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Danijela Milenković

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Stelt Security d.o.o. je inovativna kompanija koja kroz maksimalno posvećen i profesionalan pristup pruža usluge iz oblasti privatnog obezbeđenja kao i ostale vrste usluga a po zahtevu klijenata.

Nudimo Complete Security Solution, od procene rizika, razvoja detaljnog plana bezbednosne pretnje, preko konsaltinga i procene bezbednosnih zahteva, definisanja ključnih indikatora performansi (KPI) i standardnih operativnih procedura.

Poslovna politika nam je bazirana na konstantnom usavršavanju kako kompanije u tehničkom i organizacionom smislu, tako i zaposlenih koji predstavljaju našu najveću vrednost. Zaposleni u Stelt Security su maksimalno opremljeni i obučeni službenici obezbeđenja koji su prošli sve provere, završili specijalizovane obuke i licencirani su za obavljanje ove vrste poslova.

Posvećeni smo izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima, sposobni da prepoznamo specifične potrebe i želje i da sa svakim od njih napravimo posebnu i jedinstvenu poslovnu saradnju.
Usluge

Fizičko obezbeđenje

Profesionalno fizičko obezbeđenje lica, objekata, javnih skupova, sportskih događaja i manifestacija. 24h dnevno 365 dana u godini.


Tehničko obezbeđenje

Instalacija profesionalnih sistema tehničkog obezbeđenja (video nadzor, alarmni sistemi, satelitsko praćenje - GPS, video monitoring).


Mobilno obezbeđenje

Angažovanje mobilnog tima koji periodičnim nasumičnim obilascima, koristeći brojne tehnike, vrše evidentiranje kontrolnih tačaka i sprečavaju izvršenje krivičnog dela.


Recepcionerske usluge

Angažovanje stručno obučenih službenika za rešavanje svakodnevnih operativnih i administrativnih poslova kao i rešavanje mogućih vanrednih situacija tokom radnog vremena u koordinaciji sa ostalim službenicima i zaposlenima u Vašoj kompaniji.


Protivpožarna zaštita

Usluga protivpožarnog obezbeđenja sa obučenim i licenciranim kadrovima a u skladu sa Zakonom o zaštiti od požara.


Transport novca

Profesionalna usluga u oblasti transporta novca i dragocenosti od strane stručno obučenih i opremljenih službenika.


Bezbednosni konsalting

Detaljna analiza i procena bezbednosnog rizika, kreiranje plana i predloga najoptimalnijeg bezbednosnog rešenja.