Tehnogama d.o.o. Šimanovci


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TEHNOGAMA DOO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE ŠIMANOVCI
ADRESA
Dečka 157, 22310 Šimanovci
Odgovorno lice
Predrag Janev

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Ponude
Tenderi
Pobede na tenderima
Finansije
Galerije
Opis delatnosti
Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja. Sedište Tehnogame je u Šimanovcima, u ul. Dečka 157, u neposrednoj blizini auto-puta E75. Sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.
Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora, opreme za sušenje I filtraciju komprimovanog vazduha, generator azota I kiseonika, kao I čilera za procesna hlađenje u industriji.

Poučeni iskustvima iz prakse i potrebama klijenata, sačinili smo i pažljivi izbor opreme koja čini naš prodajni asortiman.
Za velike industrijske sisteme i zahtevne ili delikatne potrošače, kompresori renomiranog nemačkog proizvođača BOGE Kompressoren iz Bielefelda, pravi su izbor, jer su proizvedeni od vrhunskih materijala, premijum kvaliteta, robusne strukture otporne na sve heavy duty uslove i odlikuju se visokom energetskom efikasnošću.

Sa druge strane, malim potrošačima nudimo široku paletu klipnih kompresora, kao i vijčanih kompresora srednjih I manjih kapaciteta, još dva svetski poznata proizvođača – Ceccato I Abac, iz Italije.

Kako se tehnološki procesi razvijaju, mašine i oprema postaju precizniji, delikatniji i kompleksniji, posledično se javila i potreba sa kvalitetnim tretmanom komprimovanog vazduha, pa pored kompresora, našu ponudu čine i kompletan dijapazon freonskih i adsorbcijskih sušača, linijske filtracije i opreme za tretman komprimovanog vazduha, ali i kondenzata, slovenačkog proizvođača Omega-air, čiji smo i ekskluzivni zastupnik za područja Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Portfolio opreme smo dopunili i patentiranim, freonskim sušačima sa termo masom, sušačima visokog pritiska i čilerima, takođe poznatog proizvođača opreme za hlađenje i prečišćavanje vazduha, MTA iz Italije.

Kako bi svojim klijentima uštedeli vreme, pa i novac, svojim klijentima nudimo I mogućnost izrade instalacije za razvod komprimovanog vazduha, ali I merenja efikasnosti kompresorskih Sistema, kao I stanja samih kompresora u smislu preventive I blagovremene reakcije ukoliko se potreba za remontom kompresora bliži.

Društvo, u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba finsnsijskih I opštih poslova.
Servisni sektor je organizovan tako da našim lijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentu u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti i poverenja koje nam klijenti ukazuju.
Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora, rezultirali su jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.
Snažna brand identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim sajamskim manifestacijama, učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.
Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne redine, potvrdili smo i implementacijom integrisanog sistema menadžmenta.
Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada u Tehnogami, učinili su nas, slobodno možemo reći, najpouzdanijim, ali i najpoželjnijim partnerom za kompresorsku tehniku.

Vesti

Ponude