NavMenu

Doručak za bicikliste 22. septembra u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Beta Četvrtak, 21.09.2017. 09:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: connel/shutterstock.com)Ilustracija
U Beogradu će se u petak, 22. septembra, po drugi put održati manifestacija Biciklistički doručak.

Ova akcija u sklopu Dana izazova Samo ne autom, koji zajednički organizuju Udruženje Ulice za bicikliste i portal Bajsologija biće priređena od 8 do 10 časova na uglu Bulevara Nikole Tesle i Bulevara Mihajla Pupina, kod mosta u Brankovoj ulici.

Dan izazova Samo ne autom je takmičenje preduzeća i ustanova po broju zaposlenih koji će tog dana, u petak, na posao i s posla ići biciklom ili peške, a svoj auto ostaviti kod kuće, smanjujući time gužvu u saobraćaju i zagađenje.

Svi koji tog jutra na posao budu išli biciklom i prolazili pored punkta kod mosta u Brankovoj ulici dobiće po kafu i kroasan.

Aktivisti Ulica za bicikliste i Bajsologije će tada građanima ponuditi laki servis bicikala podmazivanje pogonskog lanca i dopumpavanje guma.

Samo ne autom se treći put održava u Beogradu, a od ove godine i u Novom Sadu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.