NavMenu

Bezbrižno školovanje za sve mališane - Akcija Dobro delo za SOS Dečije selo do 15. septembra

Izvor: eKapija Sreda, 09.08.2017. 14:45
Komentari
Podeli
U SOS Dečijem selu ovih dana se uveliko pripremaju za novu školsku godinu. Međutim, da bi školovanje za 71 dečaka i devojčicu bilo što lakše, potrebna je pomoć svih sugrađana.

Naime, deci iz SOS Dečijeg sela potrebno je da se prikupe sredstva koja će pomoći da budu pokriveni troškovi školovanja i sve što jedna uspešna školska godina podrazumeva: dobar školski pribor, druženje na izletima i ekskurzijama sa svojim školskim drugovima, dodatni programi za razvoj ličnih afiniteta i talenata i još mnogo toga.

Iz SOS Dečijeg sela poručuju da će svi koji pripremaju školarce za predstojeću školsku godinu imati priliku da pomognu i budu deo akcije Dobro delo za SOS Dečije selo, u okviru koje se kupovinom označenih proizvoda u Tempo hipermarketima odvajaju sredstva upravo za ovu decu – od sveske dinar, pernice 10 dinara, a od ranca 50 dinara.


- Svaka školska godina predstavlja jedan mali novi početak. Ove godine, zahvaljujući akciji Dobro delo za SOS Dečije selo, svi zajedno imamo mogućnost da doprinesemo da nečiji početak bude bolji - rekla je Borka Lukić, direktorka SOS Dečijeg sela.

Akcija Dobro delo za SOS Dečije selo trajaće do 15. septembra u svim Tempo hipermarketima širom Srbije. To je prilika da dok se školarcima kupuju sveske, pernica ili ranac sa likom omiljenog crtanog junaka ili životinje, još neki dečak ili devojčica dobije šansu za srećniju budućnost i obrazovanje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.