NavMenu

Bogatstvo boja i ukusa - Kafe Lounge 27 na Topličinom vencu (FOTO)

Izvor: Promo Sreda, 19.07.2017. 09:57
Komentari
Podeli
Kažu da je potrebno samo nekoliko sekundi da bi se stekao prvi utisak. Čini se da ovde svi razumeju da je kreiranje dobrog utiska, u stvari, razumevanje da je gost najvažniji.

U samom centru Brograda, na Topličinom vencu, ušuškan u prizemlju butik hotela Townhouse 27, nalazi se café Lounge 27. Renoviran, moderno dizajniran, topao i svetao prostor gleda na baštu, koja tokom letnjih meseci predstavlja pravu gradsku oazu. Odlikuju ga - specifična estetika, urbani šarm i posebnost ponude.

Sve drugo, jeste rezultat nove, originalne ideje, da se gostima, pored standardne ponude kafea, ponudi "sve na zalogaj", bilo slatko ili slano. Tako se piće ili kafa pretvaraju u sasvim drugačije zadovoljstvo, za nekoga čak i neočekivan obrok.

Porcije se sa stoje od 5 -6 zalogaja i osmišljene su tako da se ukusi slažu sa pićem koje ste naručili. U meniju ćete pronaći preporuku zalogaja uz rakiju, vino, pivo, kafu ili čaj, neobičnih naziva poput Šoljica slatkog razgovora ili Pikantni osvajači. Od ljubaznog osoblja, prijatno nasmejanog i predusretljivog, dobićete najbolju preporuku idealne kombinacije.

Postoji i ponuda za decu, Mali i mini, inspirisana neobičnim zahtevima koje imaju najmlađi gosti.

Pravo šarenilo aroma i boja, pedantno je usklađeno sa pićem koje ste poručili. Za parove, posebnoje servirana porcija "na sprat", a sa prijateljima možete da podelite i veću porciju delikatesa, ili domće slatke zalogaje, koji su dali nov šarm dobro poznatim vanilicama ili princesicama.

Gosti mogu da uživaju i u originalanom izboru najkvalitetnijih vina vinarije Atelje vina Šapat - belih, roze i crvenih, uz preporuku zalogaja koji se najbolje "slažu" sa odabranom etiketom. Pršuta, sir ili kulen, u kombinaciji sa suvom šljivom iznenadiće vas intenzitetom ukupnog doživljaja odabranih vina, sa završnicom u kombinaciji sa čokoladom, orasima, bademima i mirisnim džemovima – glavnim sastojcima slatkih zalogaja.

Uživanje je mnogostruko: u ambijentu, toploj i pristupačnoj atmosferi, žamoru različitih jezika kojima govore gosti iz celog sveta, muzici i nezaobilaznoj originalnoj ponudi. Kafe je otvoren svaki dan, od 12.00h do 22.00h.

Dođite da se opustite i probate nešto novo.


Fotogalerija
Bogatstvo boja i ukusa - Kafe Lounge 27 na Topličinom vencu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.