NavMenu

U Rusiji možete kupiti lajkove na Instagramu

Izvor: N1 Ponedeljak, 19.06.2017. 14:35
Komentari
Podeli
(Foto: Pe3k/shutterstock.com)
Popularnost na Instagramu u Rusiji možete legalno kupiti zahvaljujući automatu koji prodaje lajkove.

Umesto da trošite mesece za mnogobrojne selfije i njihovu obradu kroz filtere, kako biste "organski" sakupili što više pratilaca i lajkova na Instagramu, u Rusiji tu stvar možete da sredite brzo i lako. Sve što treba da uradite je da odete do jednog od automata postavljenih na javnim mestima i kupite lajk.

Kupoprodaja izgleda tako što na ogromnom ekranu unesete svoj Instagram username, ubacite 100 rubalja - nešto manje od dva dolara, i dobijate 200 lajkova. Kupljeni lajkovi mogu se rasporediti po fotografijama kako vi odredite.


Po istom principu funkcioniše i kupovina pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Oni koji su kupili lajkove kažu da oni uglavnom dolaze od mladića iz Brazila koji su verovatno dali svoje naloge na raspolaganje onima koji su osmislili kupoprodaju lajkova i pratilaca.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.